Matthijs de Ligt past mooi voor dit team middenachter
نوشته شده توسط : Hency

Juve is nog steeds ongeslagen in het seizoen en begint aan een vijf-game winning streak. Juve heeft niet meer toegegeven dan een doelpunt in een wedstrijd sinds het voor het laatst Atleti speelde op 18 september. Matthijs de Ligt met een goedkope voetbalshirts past goed bij dit team middenachter en ziet er elke dag comfortabeler uit. Verwacht nog een stevige verdedigende uitvoering van The Old Lady.

De man van € 100 miljoen, Cristiano Ronaldo, was afwezig, maar zijn voorloper van € 90 miljoen was aanwezig en correct. Gonzalo Higuaín trok zijn teamniveau: een losse bal in het strafschopgebied aangrijpend en draaiend om een ​​afgebogen schot voorbij Pierluigi Gollini af te vuren. Acht minuten later zette hij zijn team vooraan met een eerste finish van de kruising van Juan Cuadrado.

Toch is er een gevoel dat de kant van Sarri nog niet het vloeiende voetbal levert waar op werd gehoopt. Gazzetta Sportiva van zondag bood een beknopte analyse in het wedstrijdverslag en suggereerde dat "Atalanta als een geweldig team speelde, Juventus won met geweldige spelers."

Uiteindelijk werd Higuaín aanbieder en liet Paulo Dybala vrij met een schuine pass van de middenlijn naar de rand van het strafschopgebied van Atalanta. Zijn landgenoot sneed naar binnen en gooide de bal naar huis bij de nabije paal.

Ronaldo met een Juventus voetbalshirts blijft zeer goed in staat om doelen te scoren, zelfs als hij niet fysiek op zijn best is, en heeft sindsdien vier van hen in twee Euro 2020-kwalificatiewedstrijden voor Portugal gewonnen. Toch werden beide laatste twee wedstrijden voor Juventus beslist door de speler die hem verving - Dybala tegen Milaan en daarvoor Douglas Costa op weg naar Lokomotiv Moskou.





:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: